ربگوجه فرنگي پوستتان را بيمه ميكند
با پختن گوجه فرنگي ماده ليكوپن كه نوعي آنتي اكسيدان است آزاد شده و افزايش مييابد كه اين ماده در جلوگيري از ناراحتيهاي پوست مفيد است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، محققان انگليسي با بررسي تاثير رب گوجه فرنگي در غذا و ارتباط آن با ناراحتيهاي پوستي دريافتند غذاهايي همچون پيتزا و ماكاروني كه با رب گوجه فرنگي يا سس گوجه فرنگي فراوان مصرف ميشوند قادر است پوست را در برابر اشعه ماوراء بنفش ايمن سازد.
براساس اين گزارش، ماده موجود در گوجه فرنگي موسوم به ليكوپن كه نوعي آنتياكسيدان است با پختن گوجه فرنگي آزاد و افزايش مييابد.
اين گزارش ميافزايد، ليكوپن موجود درسس و رب گوجه فرنگي مانع از تاثير اشعه ماوراءبنفش بر پوست شده و از ابتلا به سرطان پوست و پيري زودرس جلوگيري ميكند.طبق اين گزارش، پيش از اين اثر سودمند گوجه فرنگي بر سرطان و ناراحتيهاي پروستات كشف شده بود.
به جهت ترویج فرهنگ اسلامی و معرفتی ، استفاده از کلیه ابزارها ، قالبها ، مقالات و محتویات چندرسانه ای (صدا و تصویر) به جز برای موارد تجاری بلامانع است .
کپی برداری و حذف کپی رایت از آواتارها، ابزارهای وبلاگی (کد و گرافیک) و قالبهای پایگاه جامع عاشورا شرعا حرام و قابل پیگرد قضایی است.
Copyright © 2014 / 1393 Ashoora.ir
چند نکته:
• نظرات شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت منتشر خواهد شد.
• نظرات تکراری و تبلیغاتی(به جز وبلاگ ها) تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• در صورتی که نظر شما نیاز به پاسخ دارد، پاسخ خود را در ذیل همان موضوع دنبال فرمایید.