زندگینامه شهید عماد مغنیه
زندگینامه شهید عماد مغنیه
شهيد "عماد مغنيه " معروف به "حاج رضوان " در ماه جولاي سال 1962 ميلادي در شهر صور ديده به جهان گشود.
خانواده شهيد مغنيه كه متشكل از پدر ، مادر و دو برادر وي به نامهاي "جهاد " و "فؤاد" كه بعدها به شهادت رسيدند ، پس از مدتي از صور به حومه جنوبي بيروت نقل مكان كردند و در اين منطقه بود كه شهيد مغنيه ، تحصيلات ابتدايي و دبيرستان خود را گذراند و پس از آن در جواني ، وارد دانشگاه آمريكايي بيروت (AUB) شد.

شهيد مغنيه در اوايل دهه هشتاد ميلادي به "نيروي 17 " شاخه نظامي جنبش آزادي بخش فلسطين پيوست كه نيرويي ويژه براي حفاظت از مبارزاني مانند ابو عمار ، ابو جهاد و ابود اياد تشكيل شده بود . او از همان زمان ، در عمليات انتقال سلاح از جنبش آزادي بخش فلسطين براي مقاومت اسلامي لبنان كه در حزبالله و جنبش امل نمود دارد نقش اساسي داشت اما در پي اشغال لبنان در سال 1982 ميلادي از سوي رژيم صهيونيستي ، مبارزان جنبش آزادي بخش فلسطين مجبور به ترك لبنان شدند.
با خروج مبارزان فلسطيني و سازمان آزادي بخش از لبنان ، عماد مغنيه نيز به صفوف رزمندگان افواج مقاومت اسلامي (جنبش امل) پيوست كه از سوي امام موسي صدر و شهيد مصطفي چمران تأسيس شده بود اما شهيد مغنيه در ادامه و همزمان با انتقال سيد حسن نصرالله از امل ، به حزب تازه تأسيس حزبالله پيوست.
شهيد مغنيه پس از اجراي موفقيت آميز چند عمليات به عنوان فرمانده گارد حفاظت مقامات بلند پايه حزبالله منصوب شد و پس از آن به عنوان مسؤول عمليات ويژه حزبالله انتخاب شد.
شهيد عماد مغنيه كه به دوري از رسانهها شهرت داشت به "مرد سايه " در مقاومت اسلامي شهرت داشت و بسياري او را مغز متفكر حزبالله قلمداد ميكردند . وي بيشترين تعداد عمليات عليه رژيم صهيونيستي را در جهان به نام خود ثبت كرده است .
شهيد عماد مغنيه سهشنبه شب 23 بهمن سال 1386 در پي انفجار در خودرويي بمبگذاريشده در دمشق ، به شهادت رسيد.
رژيم صهيونيستي يك بار در سال 1373 اتومبيل او را در ضاحيه _ بخش جنوبي بيروت شناسايي كرد و به آن حمله ور شد ولي او در اتومبيل نبود و برادرش به شهادت رسيد . اين پس از آن بود كه رژيم صهيونيستي 5 ميليون دلار جايزه را براي كسي كه خبري از او بدهد ، تعيين كرده بود و هر سال پس از اعتراف به ناكامي ، مبلغ هديه را 5 ميليون دلار افزايش داده بود . عماد مغنيه در جريان جنگ 33 روزه يكي از چندين فرمانده آن بود و نقش بسيار ارزندهاي در جنگ 33 روزه _ تموز _ ايفا نمود.
اسرائيل اما به صورتي شتابزده بلافاصله بعد از اين عمليات ترور با استقبال از اين عمليات مدعي شد كه در اين ترور دست نداشته است.
اضافه کردن نظر
چند نکته:
• نظرات شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت منتشر خواهد شد.
• نظرات تکراری و تبلیغاتی(به جز وبلاگ ها) تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• در صورتی که نظر شما نیاز به پاسخ دارد، پاسخ خود را در ذیل همان موضوع دنبال فرمایید.