مشكلات والدين كودكان را بي‌خواب مي‌كند

مشكلات والدين كودكان را بي‌خواب مي‌كند بررسي‌ها نشان مي‌دهد، كودكان علي رغم ارتباط نسبتا خوب والدين، نارضايتي آنها را درك كرده و اين امر در خواب آنها تاثير منفي دارد.  حتي وقتي والدين به تصور اين‌كه كودكان متوجه نمي‌شوند در هنگام دلخوري از يكديگر سكوت مي‌كنند كودكان موضوع را درك كرده و احساس نامطلوبي پيدا مي‌كنند. در سالهاي اخير تحقيقات بسياري انجام شده و نتيجه اين‌كه تعامل و روابط والدين تاثير مستقيمي بر روي كودكان و

مادراني كه غذاي پركالري مي‌خورند پسر دار مي‌شوند

مادراني كه غذاي پركالري مي‌خورند پسر دار مي‌شوند پژوهشگران معتقدند، خوردن غذاهاي پركالري پيش از بارداري به تولد فرزند پسر منجر مي‌شود. محققان دريافتند غذايي كه زنان باردار مصرف مي‌كنند در تعيين جنس جنين موثر است. نتايج اين پژوهش نشان مي‌دهد زنان باردار نيز در صورت خوردن آجيل هنگام صبحانه فرزند پسر به دنيا خواهند آورد.   براساس اين پژوهش خوردن مكمل‌هاي غذايي مانند پتاسيم و كلسيم و ويتامين‌هاي سي نيز به تولد فرزندان پسر بسيار كمك خواهد كرد.پژوهشگران

ضرر نوشابه‌ سياه براي كليه‌

ضرر نوشابه‌ سياه براي كليه‌ باشگاه خبرنگاران جوان:‌ محققان براساس بررسي‌هاي جديد اعلام كردند نوشابه‌هاي گازدار سياه علاوه بر مضراتي نظير چاقي، پوكي استخوان و پوسيدگي دندان‌ها، حاوي موادي است كه به كليه‌ها آسيب مي‌رساند.   پژوهشگران با بررسي حدود هزار نفر اعلام كردند نوشيدن روزي 2 بطري نوشابه سياه، احتمال ابتلا به بيماري كليه را 2 برابر مي‌كند. به گفته محققان اسيدفسفريك موجود در نوشابه‌هاي تيره‌رنگ كه طعم كولا را ايجاد مي‌كند، باعث تسريع تشكيل سنگ‌هاي

عوارض مصرف چيپس و پفك‌

عوارض مصرف چيپس و پفك‌ امروزه نظر به صنعتي شدن جوامع و سهم بالاي توليدات صنعتي غذايي در تغذيه مردم، اطمينان حاصل كردن از كيفيت تغذيه‌اي و بهداشتي آنها اهميت فراوان دارد. با توجه به اين كه در كشور ما مصرف برخي از تنقلات غيرضروري و مضر همچون چيپس و پفك توسط مردم بويژه كودكان رواج يافته است، برشمردن معايب اينگونه محصولات منجر به آگاهي بيشتر مصرف‌كنندگان هنگام انتخاب مواد غذايي و تنقلي خواهد شد. مصرف

ضرر مصرف مداوم غذاهای تنوری

ضرر مصرف مداوم غذاهای تنوری برخلاف تصور عمومي مبني بر اين كه مصرف غذاهاي تنوري سالم‌تر است بررسي‌ها نشان داده مصرف مداوم اين گونه غذاها نيز مانند غذاهاي سرخ كردني مضر است. به گزارش اي.بي.سي نيوز، حرارت بيش از حد در طبخ غذاهاي تنوري مانند غذاهاي سرخ كردني بدن را مستعد ابتلا به بسياري از بيماري‌ها و عوارض مي‌كند. بنا بر همين گزارش، تحقيقات نشان مي‌دهد در حرارت بالا بسياري از مواد مضر فعال شده و با
 
 

   به جهت ترویج فرهنگ اسلامی و معرفتی ، استفاده از کلیه ابزارها ، قالبها ، مقالات و محتویات چندرسانه ای (صدا و تصویر) به جز برای موارد تجاری بلامانع است .

    کپی برداری  و حذف کپی رایت از آواتارها، ابزارهای وبلاگی (کد و گرافیک) و قالبهای پایگاه جامع عاشورا شرعا حرام و قابل پیگرد قضایی است.

 Copyright © 2014 / 1393 Ashoora.ir