ضرر مصرف مداوم غذاهای تنوری
برخلاف تصور عمومي مبني بر اين كه مصرف غذاهاي تنوري سالمتر است بررسيها نشان داده مصرف مداوم اين گونه غذاها نيز مانند غذاهاي سرخ كردني مضر است.
به گزارش اي.بي.سي نيوز، حرارت بيش از حد در طبخ غذاهاي تنوري مانند غذاهاي سرخ كردني بدن را مستعد ابتلا به بسياري از بيماريها و عوارض ميكند.
بنا بر همين گزارش، تحقيقات نشان ميدهد در حرارت بالا بسياري از مواد مضر فعال شده و با ايجاد جهشهايي به دي.ان.اي سلولها آسيب ميرسانند.
اين مورد بويژه در
مورد غذاهاي داراي قند در معرض حرارت بالا مانند سرخ يا تنوري كردن ايجاد ميشود.
كارشناسان بويژه در
مورد گروههاي آسيبپذيرتر مانند زنان باردار و كودكان هشدار ميدهند كه در استفاده
از انواع شيوههاي طبخ غذا، اين موارد را مدنظر قرار دهند.
لازم به ذكر است، مواد مضر و سرطانزا در بسياري از غذاهاي نيمه آماده و برخي كنسروها نيز با ميزان مختلف موجود است.
به جهت ترویج فرهنگ اسلامی و معرفتی ، استفاده از کلیه ابزارها ، قالبها ، مقالات و محتویات چندرسانه ای (صدا و تصویر) به جز برای موارد تجاری بلامانع است .
کپی برداری و حذف کپی رایت از آواتارها، ابزارهای وبلاگی (کد و گرافیک) و قالبهای پایگاه جامع عاشورا شرعا حرام و قابل پیگرد قضایی است.
Copyright © 2014 / 1393 Ashoora.ir
چند نکته:
• نظرات شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت منتشر خواهد شد.
• نظرات تکراری و تبلیغاتی(به جز وبلاگ ها) تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• در صورتی که نظر شما نیاز به پاسخ دارد، پاسخ خود را در ذیل همان موضوع دنبال فرمایید.