نان جوش‌شيرين‌دار، قاتل معده


نان جوش‌شيرين‌دار، قاتل معده،ريه و كليه‌
‌متخصصان معتقدند استفاده از جوش شيرين در مراحل فرآوري نان‌ها مي‌تواند اثرات سوء برروي سلامت افراد داشته باشد.
به گزارش ايسنا، ايجاد سوء‌هاضمه، زخم معده، اختلال در جذب مواد آلي از جمله كلسيم، فسفر و آهن، كاهش فشار خون و هوشياري، كم خوني، تنگي نفس، بيماري‌هاي كليوي، يبوست، حالت تهوع و لرزش اعضاي بدن از جمله اثرات سوء تغذيه‌اي نان‌هاي حاوي جوش شيرين مي‌باشد.
 
6nan.jpg

علاوه بر اين، تاثير سوء بي‌كربنات سديم (جوش شيرين) باعث تغيير رنگ مغز نان، تيرگي و ايجاد بوي نامطبوع آن مي‌شود.
 

اضافه کردن نظر

با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود خدمات رسانی پایگاه جامع عاشورا نقش کاملا موثری ایفا می کنند لذا صمیمانه از شما خواهشمندیم با عنایت به حدیث شریف نبوی که «مومن آیینه مومن است»، شما نیـز آیینه ما باشیـد و با یادآوری نقاط قوت و ضعف پایگاه جامع عاشورا، ما را از این فیض الهی محروم نفرمایید.

چند نکته:
• نظرات شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت منتشر خواهد شد.
• نظرات تکراری و تبلیغاتی(به جز وبلاگ ها) تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• در صورتی که نظر شما نیاز به پاسخ دارد، پاسخ خود را در ذیل همان موضوع دنبال فرمایید.

نظرات  

 
فريبا
+1 #1 فريبا 1389-07-02 00:47
در برخی از نان ها، مانند لواش و تافتون، مقادیر بیشتری جوش شیرین به کار می رود، پس بهتر است مصرف اين دو نان كمتر شود
 
 
 

   به جهت ترویج فرهنگ اسلامی و معرفتی ، استفاده از کلیه ابزارها ، قالبها ، مقالات و محتویات چندرسانه ای (صدا و تصویر) به جز برای موارد تجاری بلامانع است .

    کپی برداری  و حذف کپی رایت از آواتارها، ابزارهای وبلاگی (کد و گرافیک) و قالبهای پایگاه جامع عاشورا شرعا حرام و قابل پیگرد قضایی است.

 Copyright © 2014 / 1393 Ashoora.ir