عاشورا

Englishفارسیتماس با مانقشه سایتصفحه اصلی       قرمز سبز نارنجی
عضو سایت نیستید ؟ ثبت نام کنید | ورود
 
صفحه اصلی عاشورا برکات زیارت و تربت کربلا آتش جهنم در برابر عظمت غبار کربلا

آتش جهنم در برابر عظمت غبار کربلا

نوشته شده توسط مدیر سایت
Larger Font Smaller Font
مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

آتش جهنم در برابر عظمت غبار کربلا

فاضل كامل سيّد الواعظين مرحوم سيّد محمود امامى اصفهانى (رحمة اللّه عليه ) نقل نموده اند:

يكى از خلفاى بنى مروان اولاد دار نمى شد به مقتضاى عقيده فاسد خود نذر كرد كه اگر خدا پسرى به او بدهد، او را بر سر راه زوّارهاى حضرت سيّدالشهدأ عليه السلام بفرستد، و آنها را به قتل برساند.

 

اتفاقا بعد از مدّتى خداوند پسرى به او عطاء مى نمايد، تا اينكه بزرگ ميشود و به او وصيّت مى كند كه بايد بروى سر راه زوّارهاى حسين عليه السلام و آنها را به قتل برسانى .

پسر شبى در خواب ديد قيامت است و ملائكه غلاض و شداد جمعى را مى برند بسوى جهنّم ، تا يك شخص را آوردند بكشند بسوى آتش ، رسول خدا (ص ) به ملائك فرمود: اگر چه اين مرد گناه كار است ليكن شما نمى توانيد او را به جهنّم ببريد زيرا روزى به زمين كربلا مى گذشت غبارى از آن زمين بر بدن او نشسته است .

عرض كردند: غبار را از او مى شوئيم ، حضرت فرمود: غبار را ميشوئيد امّا چشم او كه به بقعه و بارگاه فرزندم حسين عليه السلام افتاده نمى شود كه بشوئيد. پس ملائكه عذاب او را رها كردند و ملائكه رحمت آمدند و او را به بهشت بردند. آن پسر از خواب بيدار شد و از قصد فاسد خود برگشت و توبه نمود و فورا به زيارت آن حضرت رفت و زوار را حرمت و نوازش ‍ مى كرد.

 

منبع : ثمرات الحيوة . كرامات الحسينيه ج 1 ص 202.

 

نظرات (0)

نوشتن نظر

لطفا نظرات خود را در مورد این مطلب در اینجا ثبت کنید.

کوچکتر | بزرگتر
security image

busy
 
به سایت عاشورا خوش آمدید

مطالب تصادفی

تصاویر تصادفی

تبلیغات
تبلیغات